fotokunst-fotograf

Foto retouching og billede redigering

Brug for Foto retouching og billedredigering? De fleste er udstyret med et godt kamera på deres telefon eller har adgang til et fornuftigt spejlrefleks. Da vi i dag dagligt bruger billeder til at skabe vores fortællinger på Instagram, Facebook og Snapchat er det noget, vi dagligt beskæftiger os med. For at kunne adskille sig som professionel fotograf, er man derfor nødt til at kunne gøre noget særligt med sine billeder.

Foto retouching og billede redigering

Det kræver naturligvis et godt udstyr, men i den grad også at kunne se kreative muligheder samt gøre sig i anderledes kompositioner uden at gå på kompromis med æstetikken i det enkelte billede. Dog er en af de største faktorer, der spiller ind for det endelige billede den billedredigering eller foto retouching, der skal udføres efter selve foto-shoot’et. Det er her fårene bliver skilt fra bukkene. Det er her den kreative og professionelle fotograf kan skabe et unikt resultat baseret på de ønsker og idéer kunden vil have. 

Foto retouching eller billedredigering

Foto retouching eller billedredigering kan være en af de undervurderede opgaver, den professionelle fotograf møder. Dog er det her de fleste timer bliver brugt for at skabe det rette lys, fokus og skygge for at gøre billedet helt skarpt.

Det kan gøre en verden til forskel, når det kommer til at fange essensen af en koncert, et event, et bryllup eller anden begivenheder, hvor følelserne sidder uden på tøjet. Det er her, den professionelle fotograf kan forstærke budskabet, så det kommer igennem i din markedsføring, branding eller hvis det er et minde du vil beholde privat. 

Foto retouching eller billedredigering

Photoshop, Adobe Elements, Picasa, GIMP, Photoshop Lightroom

De fleste fotografer har kendskab til Photoshop, Adobe Elements, Picasa, GIMP, Photoshop Lightroom eller Corel Paintshop Pro. De har derfor mange elementer, lag eller små finjusteringer, de kan arbejde med for at præsentere det perfekte resultat for dig.

Du kan med fordel tage en dialog med den professionelle fotograf for at høre nærmere ind til, hvilke muligheder der er for at arbejde med billeder, du enten har taget i forvejen eller ønsker at få taget til din aktuelle begivenhed. 

Photoshop, Adobe Elements, Picasa, GIMP, Photoshop Lightroom

Disse billede redigerede billeder på denne side er lavet af vores billedbehandler Rene Asmussen.

Foto retouching og billedredigering

Læs også: