Boligfotograf til boligfoto

Boligfotograf til boligfoto

Lad en professionel boligfotograf til boligfoto stå for jeres næste billeder. Uanset om du overvejer at ville leje eller sælge din bolig, kommer du godt fra start med professionelle boligfotos, der fanger essensen og de muligheder, der er at finde ved den enkelte bolig. Det kan være svært at opleve eller mærke den samme stemning, som når man står i selve boligen. Det er blandt andet derfor, at langt de fleste ejendomsmæglere og boligforeninger får taget professionelle billeder af alle deres boliger.

boligfoto
Boligfotografer til boligfoto
Boligfotograferering

Hus, lejlighed, sommerhus eller et fritidshus?

Det er for mange en stor beslutning at skulle købe hus, lejlighed, sommerhus eller et fritidshus. Der er som regel også mange potentielle boliger på markedet, hvorfor de fleste kunder får søgt efter de forskellige muligheder, der ligger for sig. Det betyder samtidig, at du har ganske kort tid til at overbevise de potentielle købere eller lejere om, at denne bolig er den rette for dem. Det kan derfor godt betale sig at investere i at få taget professionelle boligfotos af en specialiseret boligfotograf.

Lad en professionel reklamefotograf stå for jeres boligfotos

Ved at få taget professionelle boligfotos ved en dygtig reklamefotograf. Lad din bolig fremstå i reklamer eller annoncer på en seriøs måde. Gode billeder sælger bare bedre hvis fotografen har gjort sig umage med jeres billeder.

Hvis det er billeder, der bliver taget i ringe kvalitet eller med dårligt fokus, kan det desværre have den modsatte virkning, hvilket kan gøre salget eller udlejningen utrolig besværlig. Det skyldes i stor grad, at et boligsalg handler om tillid og troværdighed. 

detaljebilleder af boligen
billeder af boligen
bolig billeder
billeder af bolig salg

Fordelen ved at bruge en specialiseret boligfotograf

Fordelen ved at bruge en specialiseret boligfotograf er, at fotografen har erfaring og ekspertise med at fange essensen af den enkelte bolig. Ved boligfotos er det vigtigt, at der er særligt fokus på lys, indretning samt de muligheder der er for den enkelte bolig. En boligfotograf har derfor fokus på at indramme de finurligheder og fantastiske detaljer, den nuværende ejer forelskede sig i ved boligen. 

Hvis du derfor overvejer at sælge eller udleje din bolig, kan du overveje en specialiseret boligfotograf til at tage billeder af din bolig for at sætte skub i salget eller udlejningen.

Den bedste boligfotograf

At sælge sin bolig er for mange også at sælge en del af sit liv. Man vil også gerne sikre sig at man får de penge med man har smidt i sådan et hus. Billeder sælger og derfor skal i altid sikre jer at i booker den bedste boligfotograf til opgaven. Der findes desværre ingen decideret boligfotograf uddannelse, så i må have en god mavefornemmelse før i booker fotografen. Vi har efterhånden skudt mange kreative boligbilleder og hjælper gerne dig hvis du skal have dit hus til salg. (Eller lejlighed / sommerhus etc).

Boligfotografering tips

Vil du gerne selv forsøge dig, som boligfotograf og spare os væk. Så har vi da et par gode boligfotografering tips.

  1. Sørg altid for at lave billederne på en smuk dag.
  2. Ta helst billederne om foråret eller sommeren, da alt er grønt og sprunget ud og ser bare mere indbydende ud.
  3. Mal de steder hvor huset trænger inden du tager billederne
  4. Sørg for at der er ryddet pænt op før billederne tages
  5. Fjern unødvendige møbler, pynteting, løsthængende kabler etc. Jo mere rummelige og ryddet et billede ser ud, des mere indbydende for en potentiel køber.
  6. Sørg for haven er i orden og ser så flot ud den kan. Sikrer dig også alt udvendig vedligehold er i orden og alle “forstyrrende” elementer er fjernet.
  7. Lav mange forskellige billeder af huset fra mange forskellige vinkler. Forsøg at finde husets bedste vinkler og lav også gerne billeder både om morgen og middag og aften da lyset kan ændre husets udtryk utrolig meget.
  8. God fornøjelse med dit boligsalg.

Læs også: