Portrætfotograf

Portræt af medarbejdere?

Derfor er det vigtigt, at den fotograf I vælger, kan være med til billedmæssigt at “formulere” dit budskab. Og dit budskab afhænger helt af formålet med portrættet. Med andre ord… Hvad skal du bruge portrættet til? Til din virksomheds hjemmeside?

Vi ser ofte, at der fx bliver brugt private billeder som virksomhedsportrætter. Det er ikke nødvendigvis optimalt for din virksomhed, idet vi som mennesker er hurtige til at dømme og kategorisere ud fra de billeder, vi ser. Derfor er det optimalt med professionelle portrætfoto af medarbejderne, hvis din virksomhed skal “personliggøres”, og tilsvarende optimalt med et personligt portræt med glød og udstråling, hvis du skal bruge det som familie-gave eller til fx en datingprofil. Vi vil være en sparringspartner for dig eller din virksomhed, så du er sikker på, at det budskab, dit portræt sender, er i tråd med din og eller virksomhedens stil og ånd, og er med til at fremhæve de træk, du gerne vil have skal være på dit officielle “ansigt”.

Portrætter med udstråling

At fotografere et portræt af handler ikke bare om at tage et billede. Det handler om at fange vedkommendes personliged. Det siger alle portrætfotografer, men faktum er, at der kan være nok så meget personlighed på billedet, men hvis billedet ikke appellerer til modtageren, kan billedet gøre det modsatte af hensigten. Vi garanterer en portrætfotograf med indlevelse og kreativitet.

Portrætfotograf

Professionel, kreativ portrætfotograf med øje for detaljer. God til at få det naturlige smil frem. Mange års erfaring med digital portrætfotografering. Portrætfotografen har specialiseret i portrætfotografering af voksne og børn.

Skriv til portrætfotografen her:

Dit fulde navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Postnr. og by (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Skriv tegnene i feltet herunder:
captcha

Din besked (skal udfyldes)